Valgfag, hva jeg har valgt og hvorfor

Hejpådej! :)

Nå har vi startet med å velge valgfag til ungdomsskolen. Vi kan velge mellom språkene tysk, arbeidslivsfag, engelsk fordypning og spansk. I år har det også kommet et nytt fag som vi kan velge mellom ved siden av språkene. Man kan velge mellom design og redesign, internasjonal kontakt, forskning i praksis, fysisk aktivitet og helse og Scene greier. 

Første valget mitt mellom språk er Spansk. Syns det høres kjempe gøy ut, men så spekulerer jeg litt på tysk. + at jeg kan snakke med tanta mi som er spansk.  Går an å bytte før jul da. Mellom de andre fagene, har jeg satt Design og redesign som første valg. Design og redesign høres så kult ut. Man kan liksom lage ''Nye ting'' av gamle ting. Høres sykt itrisangt ut! :) 

Disse valgene har jeg valgt fordi jeg høres morsomt ut.  Har ikke valgt disse fagene fordi alle vennene tar de eller noe. Jeg vet ikke helt om vennene mine velger det samme som meg engang:P  Håper jeg får første valgene mine da.


Sexyyyyyyyyyyyy

- Anniken

Q: Hva har du som valgfag/hva har du valgt som valgfag? 

Én kommentar

juiiicy

16.05.2012 kl.17:50

Jeg hadde spansk på ungdomsskolen men nå på VGS har jeg bare engelsk :)

Skriv en ny kommentar

makemefeelgood - kommenterer alltid tilbake!:)

makemefeelgood - kommenterer alltid tilbake!:)

12, Vikna

Real girls aren't perfect, perfect girls aren't real Følg meg på twitter: Itsmeanniken :)

Kategorier

Annet bilder Blogg Bloggen dato/dager Elektronikk Ferie Jente ting Konkurranse Kunst Make up Mote/Innkjøp Musikk OPPUSSING AV BLOGG OPPUSSINGA AV BLOGG Sitater skole Sport Spørsmål VS Vurderinger Vær

Arkiv

August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012

hits