EN LITEN OPPDATERING

Hei, i natt så har jeg sovet over hos morfar (litt ute på landet) sammen med andre i familien. Vi har til og med tent st.hans bålet.. Og jeg vet at det er det man skal gjøre på st.hans dagen, men i vår familie så jobber man på sjøen. Enten så er man maskinist eller styrman, eller noe. For oss så er st.hans en dag vi koser oss sammen med familien og da venter vi når alle er på plass før vi tenner bålet. Og ja, jeg og min søster var borte på st.hans dagen. Vi var på fotballcup i mosjøen. 

Jeg har egentlig tatt mange bilder, men jeg klarer ikke å legge de inn på dataen, wtf?! Skjønner ikke noe.. får vell fortsette og prøve. Så nå slenger jeg bare med et annet bilde jeg har tatt for en stund siden! 

I morgen skal jeg til lierne og spille fotballkamp så det blir vist ingen blogging da heller. Hvis ikke jeg svipper innom bloggen på iphonen og legger ut noen bilder eller noe.

Jeg tenkte og ta nye bilder til bloggen, får vell gjøre det om mandagen da. Er ikke lenge til skolen begynner heller.. (liker ikke) Tror vi begynner om onsdagen eller noe. 

- Anniken

-Når begynte/begynner du på skolen ? 

-Hva har du gjort i dag? 

2 kommentarer

STINA.BLOGG.NO

18.08.2012 kl.22:03

Så fint bilde :-)

Har ukens blogg på bloggen min, gjerne meld deg på! :-)

ellenreinfjell

19.08.2012 kl.21:25

Fint bilde!

I dag har jeg gruet meg til å begynne på skolen..

Skriv en ny kommentar


hits