I'm just so pissed, fml! Enn å gjøre noe sånt som å skrive feil med penn på matteinnføring. Er så lei meg nå, neida, everything's gonna be alright. Mamma skal kjøpe blanko til meg for å ha over slik at jeg kan rette det opp:) love my life.

Og ja, bare klage på engelsken, det gjør meg ingenting!:)
-Anniken
Soool kom fraaam

Vill haaaa, for nå er det overskyet..

-Anniken

Har du sol?
Åhh, kjenner jeg blir så klar av fotball treninger og kamper fortiden.. sist uke hadde vi 3 kamper og 2 treninger og denne uka har vi 3 treninger, og 1 er nå overstått.

Jeg bare henger meg på, som alle andre.. vil du bli linket ? ♥ 

Anniken

- Vil du bli lenket?
I dag henta jeg gitaren min som kom i posten i dag. Er så veldig fornøyd med den! Kjøpte også en capo samtidlig. Kjøpte dette på gitarhuset.no :)

Dagens antrekk;

Det er så sykt vanskelig og ta antrekks bilder av seg selv!! Så da ble det speilbilde hvor du bare ser overkroppen... Jaja, skal snart sette opp ett mye større speil på rommet slik at det blir lettere:-)

-Anniken

Spiller du gitar?
Hva heter du på instagram? :)

-Anniken
Tenkte bare å dele hvordan jeg ser ut i dag. Skal shoppe nå:-D

-Anniken

Q; hva synes du?
Hei, har hatt en fin ferie så langt. Sitter i resepsjonen og spiller bil-spill som er på en ps3 her. Vi skal på mc'ern å spise snart.
Skal feire bursdag i morgen, alle kler seg ut som menn/gutt!! Gleder meg sykt:-) sanna og anniken skal ligge over i natt:-)

-Anniken

Q; har du prøvd dip dye ?
Q; har du smakt isen ?
Slik ser jeg ut i dag..:-)

Skal spise napoli pizza å se en masse cougar town episoder!! :-D love my life <3


- anniken

Q: liker du pizza?;)
Q: følger du med på CT?;)
Hei, har du noen film tips til meg? Fikk så dilla på å se filmer! Komedier helst da. :-)

-Anniken

Q; Hvilke filmer syns du er bra? 
Hei, har nettopp kommet hjem. Har vært å handla litt stuff til kippermoen.. drar i morgen kl.10. Gledes! :D  Tusen takk for alle gratulasjonene! :-) Godt å være 13!  Har egentlig vært ganske opptatt i dag, haha.  

-Anniken 
Må bare si tusen takk til dere som er innom bloggen og kommenterer, og alt det der. Det varmer skikkelig! ♥ Man føler liksom at dere er interrisert i det jeg skriver om og om hverdagen min. Lesertallet stiger og stiger. Dere er så snille og omtenksomme! Digger dere alle, og jeg kommenterer tilbake til alle som kommenterer her på bloggen, fordi dere fortjener det like mye som jeg fortjener det! :)  love you all ♥♥

-Anniken
Haahhahahahhaha, tror jeg dør! Det ringte ei dame også trodde jeg det var tante også begynte jeg å spørre om hva hun gjorde ogsånn! Hun la på fordi hun sikkert innså at det var feil person hun ringte til. sykt flaut, tror jeg ler meg i hjel!:D 


Ler av det bilde her også, haha

-Anniken

Q: Har du gjort noe lignende før?


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

+ Legg meg til som venn


Arkiv


· August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012


Kategorier


· 10 ting · 5 ting · Annet · bilder · Blogg · Bloggen · dato/dager · Dyr. · Elektronikk · Ferie · Jente ting · Konkurranse · Kunst · linker · Make up · Mote/Innkjøp · Musikk · OPPDATERING · OPPUSSING AV BLOGG · OPPUSSINGA AV BLOGG · Sitater · skole · Sport · Spørsmål · tips · VS · Vurderinger · Vær · Wants

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits