Yo!

Kom nettopp hjem fra Namsos. Vi har spilt kamp der. En 7'er kamp og en 11'er kamp. Mitt lag vant 5-1 og 98'erne sitt lag tapte, huska ikke hvor mye. Uansett, overskriften sier jo ganske mye i dette innlegget så kos dere med bildene:)

Svart/hvitt passet disse bildene best.

-Anniken

Q: Syns om bildene? :)
Hei hei! 

Håper dere alle får kost dere skikkelig i dag! Hipp hipp hurra, for det fine landet vi har! :) 

Blogges hærlige lesere! 

Lots of love - Anniken♥

 
Hejpådej! :)

Nå har vi startet med å velge valgfag til ungdomsskolen. Vi kan velge mellom språkene tysk, arbeidslivsfag, engelsk fordypning og spansk. I år har det også kommet et nytt fag som vi kan velge mellom ved siden av språkene. Man kan velge mellom design og redesign, internasjonal kontakt, forskning i praksis, fysisk aktivitet og helse og Scene greier. 

Første valget mitt mellom språk er Spansk. Syns det høres kjempe gøy ut, men så spekulerer jeg litt på tysk. + at jeg kan snakke med tanta mi som er spansk.  Går an å bytte før jul da. Mellom de andre fagene, har jeg satt Design og redesign som første valg. Design og redesign høres så kult ut. Man kan liksom lage ''Nye ting'' av gamle ting. Høres sykt itrisangt ut! :) 

Disse valgene har jeg valgt fordi jeg høres morsomt ut.  Har ikke valgt disse fagene fordi alle vennene tar de eller noe. Jeg vet ikke helt om vennene mine velger det samme som meg engang:P  Håper jeg får første valgene mine da.


Sexyyyyyyyyyyyy

- Anniken

Q: Hva har du som valgfag/hva har du valgt som valgfag? 
Heihei!

Siden jeg kjeder meg sånn fortiden, tengte jeg at dere skulle få sende inn blogg adressa deres i kommentarfeltet!! Kanskje blir jeg fast leser.

Dagen i dag har jo vært strålende helt til vi startet å spille en kamp mot grong i dag, vi tapte. Spilte for 98 laget. Jeg var så dårlig form, gidda ikke jobbe 110% , jobba kanskje 60-80% Sykt dårlig spilt av meg i dag altså! Irritert på meg selv. Hallo jeg klarte å ta hands så det ble straffe til grong. Keepern vår Marianne tok ballen men den skrudde seg inn igjen. Marianne spilte sykt herlig! Tok jo nesten alle ballene som kom! Oi, glemte klokka, det er paradise! See you all later♥

Lots of Love - Anniken♥Hei! Jeg hater rle prøver! Hade!Yo! I dag klarte jeg selvfølgelig å glemme av klær til søppelrydde dagen som var i dag. Heldigvis hadde de plastikkhansker!:) Det mest positive med denne ryddedagen er at man får boller, brus og dra hjem tidlig!!:D Men siden vi kunne dra hjem tidlig så kunne vi gjøre ferdig leksa on the school, nesten som lekse hjelp. Blogger på iphonen akkurat nå. Gidder ikke trykke på den lille knappen som starter pc'n sjønner dere... Uansett, i dag så skal jeg på fotballtrening kl.19.00. Tror det er kamp en gang i denne uka? Isåfall så håper jeg det! Nå skal jeg spise mat å pugge til rle prøve. Booring! Dumt jeg ikke klarer å legge ut bilder fra iphonen på bloggen:-((( Det gjør jo innlegget så mye kjedeligere, siden alle bare ser på bildene, og ikke teksten. Jajaaaaa:) Blogges senere i dag, Å det fra pcen!!;) Lots of love anniken<3Hei alle sammen:)
Som dere kanskje merket har jeg hatt en blogg pause.

Uansett, jeg har fått iphonen min og er sykt fornøyd, selv om jeg må lade den hver kveld.

Nå sitter jeg og øver til matteprøve som jeg har på onsdag. Det er så syykt gøy,NOT!!

-anniken:)
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

+ Legg meg til som venn


Arkiv


· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012


Kategorier


· Blogg · Bloggen · dato/dager · Elektronikk · Ferie · Jente ting · Konkurranse · Kunst · Make up · Mote/Innkjøp · Musikk · Sitater · skole · Sport · Spørsmål · VS · Vurderinger · Vær

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits