Hei, kom nettopp hjem fra kamp. Tenkte jeg måtte oppdatere litt. Sitter og tenker hardt på hvordan det skal bli og følge de gamle rutinene og starte med karakterer. Mange sier det ikke er så værst, ikke vet jeg.. Håper at man ikke må bruke hele dagen på lekser for jeg trenger tid til og slappe av mellom skolen, lekser og treninger. Det er sikkert ikke lenge til handball starter på igjen nå heller. Da blir det sikkert trening 2 ganger i uka. Det samme med fotball, vi har jo allerede 2 treninger i uka ++ mange kamper...   Gleder meg litt, men liker ikke tanken på tentamener og sånn. Tror vi begynner på onsdag! :-)-Anniken

- Når starter/startet du på skolen? 
Hei, i natt så har jeg sovet over hos morfar (litt ute på landet) sammen med andre i familien. Vi har til og med tent st.hans bålet.. Og jeg vet at det er det man skal gjøre på st.hans dagen, men i vår familie så jobber man på sjøen. Enten så er man maskinist eller styrman, eller noe. For oss så er st.hans en dag vi koser oss sammen med familien og da venter vi når alle er på plass før vi tenner bålet. Og ja, jeg og min søster var borte på st.hans dagen. Vi var på fotballcup i mosjøen. 

Jeg har egentlig tatt mange bilder, men jeg klarer ikke å legge de inn på dataen, wtf?! Skjønner ikke noe.. får vell fortsette og prøve. Så nå slenger jeg bare med et annet bilde jeg har tatt for en stund siden! 

I morgen skal jeg til lierne og spille fotballkamp så det blir vist ingen blogging da heller. Hvis ikke jeg svipper innom bloggen på iphonen og legger ut noen bilder eller noe.

Jeg tenkte og ta nye bilder til bloggen, får vell gjøre det om mandagen da. Er ikke lenge til skolen begynner heller.. (liker ikke) Tror vi begynner om onsdagen eller noe. 

- Anniken

-Når begynte/begynner du på skolen ? 

-Hva har du gjort i dag? 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

+ Legg meg til som venn


Arkiv


· August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012


Kategorier


· Annet · bilder · Blogg · Bloggen · dato/dager · Elektronikk · Ferie · Jente ting · Konkurranse · Kunst · Make up · Mote/Innkjøp · Musikk · OPPDATERING · OPPUSSING AV BLOGG · OPPUSSINGA AV BLOGG · Sitater · skole · Sport · Spørsmål · tips · VS · Vurderinger · Vær · Wants

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits