I dag har egentlig vært en veldig chill dag på skolen og hjemme. Ingen treninger og lekser begynner vi ikke med før om mandag. I dag har jeg og en venninne lagt bokpapir på bøkene mine, aldrig gjort før. Det er liksom mamma sin jobb.. haha. Har kjøpt meg lås til skapet mitt på skolen og fikk en genser av pappa som kostet kr. 399. I morgen skal vi ha natursti, hater det. Der så sykt kjedelig, men thats life.. 


Endelig ferdig med dagens ''jobb''!


Dette er en lås, men også en USB. Genialt! kr.49 (ordinær pris 79).

Sorry for veldig dårlig blogging, ble liksom ikke så mye tid til å blogge når man har skole og treninger, men jeg skal nyte det før jeg får lekser! 

Anniken

- Har du lagt papir på bøkene dine? 

 
Da har jeg våknet, fiksa meg og klar for å gå på skolen. Litt spent egentlig, men tror det kommer til å gå greit. Det og begynne med karakterer derimot.. eh.. har ikke lyst. Lurer på hjem jeg får til lærer ogsånn. Det er noen ting som jeg ikke har kjøpt inn enda. Som eks: Lås til skap, bokpapir og sikkert noe mer også!  

Forresten så kjøpte mamma den jakken jeg hadde så lyst på til meg i går, bare i en annen farge. Den var kjempe fin! love u♥

Nå må jeg spise:-)


Ooold picture, lissom.. 

Anniken


 - Hvilken klasse starter/ startet du i? :-)
Hejpådej! :)

Nå har vi startet med å velge valgfag til ungdomsskolen. Vi kan velge mellom språkene tysk, arbeidslivsfag, engelsk fordypning og spansk. I år har det også kommet et nytt fag som vi kan velge mellom ved siden av språkene. Man kan velge mellom design og redesign, internasjonal kontakt, forskning i praksis, fysisk aktivitet og helse og Scene greier. 

Første valget mitt mellom språk er Spansk. Syns det høres kjempe gøy ut, men så spekulerer jeg litt på tysk. + at jeg kan snakke med tanta mi som er spansk.  Går an å bytte før jul da. Mellom de andre fagene, har jeg satt Design og redesign som første valg. Design og redesign høres så kult ut. Man kan liksom lage ''Nye ting'' av gamle ting. Høres sykt itrisangt ut! :) 

Disse valgene har jeg valgt fordi jeg høres morsomt ut.  Har ikke valgt disse fagene fordi alle vennene tar de eller noe. Jeg vet ikke helt om vennene mine velger det samme som meg engang:P  Håper jeg får første valgene mine da.


Sexyyyyyyyyyyyy

- Anniken

Q: Hva har du som valgfag/hva har du valgt som valgfag? 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

+ Legg meg til som venn


Arkiv


· August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012


Kategorier


· 10 ting · 5 ting · Annet · bilder · Blogg · Bloggen · dato/dager · Elektronikk · Ferie · Jente ting · Konkurranse · Kunst · linker · Make up · Mote/Innkjøp · Musikk · OPPDATERING · OPPUSSING AV BLOGG · OPPUSSINGA AV BLOGG · Sitater · skole · Sport · Spørsmål · tips · VS · Vurderinger · Vær · Wants

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits